CK Klinikerna Kirurgi säljer dessa produkter i vår reception. Välkomna in och tala med vår utbildad personal inom konceptet.

 Konceptet ZO ®  Skin Health Circle är utvecklat av Dr. Obagi. Målet är att säkerställa lämpliga och hållbara lösningar för att få en frisk hud genom hela livet.

 

Dr. Obagi har tillsammans med ZO Skin Health inc utvecklat ett spektrum av terapeutiska behandlingar som kan användas oberoende av hudtillstånd, ålder, kön och etnicitet. Baserat på den senaste tekniken för hudbehandling – biotekniska komplex, stamcellskomponenter från växter och flerfunktionella leveranssystem – har dessa produkter och protokoll optimerats för att täcka dina behov av god hudhälsa. I över 35 år har Dr. Zein Obagi, legitimerad dermatolog, utvecklat banbrytande hudvårdslösningar som bygger på filosofin att man kan skapa frisk hud, och inte bara behandla sjukdomar och skador. Den här inställningen har gjort att han nu anses vara en ledande auktoritet inom hudhälsa och hudföryngring i många länder.