Kärriär på CK Klinikerna - Kirurgi

Vår högsta ambition är att erbjuda den allra bästa vården och den högsta kvaliteten i omsorgen om våra patienter. För oss är det viktigaste målet att vara en arbetsgivare som är attraktiv och som erbjuder våra medarbetare rikliga möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi tror på att en stark laganda och samarbete är nyckeln till att möta dagens och framtida utmaningar, och vi är övertygade om att det inte finns några gränser för vad vi kan uppnå tillsammans.

Vi inbjuder dig att följa med på vår spännande förändringsresa! Hos oss är du garanterad en tid som är värd att minnas, full av fart, spänning och utmaningar som kommer att skapa minnen för livet. Vi tror på att varje dag är en möjlighet att växa och lära sig något nytt, och vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team där vi tillsammans strävar mot att erbjuda den bästa vården och skapa positiva och meningsfulla upplevelser för våra patienter. Så varför vänta? Kom med oss på vår resa mot framgång och upplev en tid fylld av möjligheter och äventyr!

Specialistläkare

UROLOGI, ALLMÄNKIRURGI, KOLOREKTAL, PLASTIKKIRURGI, OBESITASKIRURGI

Vi söker dig som är specialistläkare inom en opererade specialitet. Du är välkommen att kontakta oss för att antingen ge dig möjligheten att hyra operationssalar eller om du vill bli en del av CK Klinikerna – Kirurgi.

Sjuksköterska

OPERATION

Vi söker just nu efter en operationssköterska på 100%  som önskar bli en del av vårt team. Vi erbjuder dig en variation av olika operationstekniker och specialiteter samt att du kommer ha möjlighet till både salsarbete och sterilarbete. 

Sjuksköterska

ANESTESTI

Vi söker just nu efter en anestesisköterska sjuksköterska på 100% som önskar bli en del av vårt team. Som anestesisköterska kommer din dag att kombineras med salsarbete och uppvak. Välkommen med din ansökan redan idag.