Kärriär på CK Klinikerna - Kirurgi

Om vår yttersta ambition är den främsta vården och bästa möjliga kvalitet i omhändertagandet av våra patienter blir vårt viktigaste mål att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder gott om möjligheter till såväl professionell som personlig utveckling för våra medarbetare. Med god laganda och sammanhållning inför nuvarande och kommande uppdrag finns det inga hinder för vad vi kan åstadkomma.

Kom med på vår förändringsresa! Vi garanterar dig en tid värd att minnas; ett fartfyllt, spännande och utmanande äventyr med minnen för livet.

Specialistläkare

UROLOGI, ORTOPEDI, ÖNH, ALLMÄNKIRURGI, KOLOREKTAL

Vi söker dig som är specialistläkare inom en opererade specialitet. Du är välkommen att kontakta oss för att antingen ge dig möjligheten att hyra operationssalar eller om du vill bli en del av CK Klinikerna – Kirurgi.

Sjuksköterska

OPERATION

Vi söker just nu efter en operationssköterska på 80% måndag till torsdagen som önskar bli en del av vårt team. Vi erbjuder dig en variation av olika operationstekniker och specialiteter samt att du kommer ha möjlighet till både salsarbete och sterilarbete. 

Sjuksköterska

MOTTAGNINGEN

Vi söker just nu efter en legitimerad sjuksköterska på 100% som önskar bli en del av vårt team. Som Leg Sjuksköterska på CK Klinikerna – Kirurgi kommer din arbetsuppgifter att variera allt från assistera kirurger, teleq, administrativt arbete, patientnära arbete. Välkommen med din ansökan redan idag.